O portalu

Aerobno Aktivno Društvo je spletni portal o športnih aktivnostih, zdravi prehrani in nasploh o zdravem načinu življenja. Naš cilj je spodbujati in motivirati ljudi, da opustijo slabe navade in jih nadomestijo z zdravju prijaznejšimi.

Glavno težavo vidimo v tem, da se ljudje lahko zelo hitro navzamemo slabih navad in razvad, medtem ko za to, da nam dobre navade preidejo v kri, potrebujemo veliko več časa in potrpljenja. Ravno zato je pomembno, da se zavedemo koristi, ki nam jih bodo zdrave navade prinesle. Če ne čez teden ali dva, pa morda čez en mesec, morda šele čez eno leto. Pomembno je, da vztrajamo na poti do zastavljenega cilja.

Zavedamo se, da je dolgotrajno vztrajanje na takšni poti lahko zelo težko in polno ovir. Veliko je motečih dejavnikov, zaradi katerih lahko hitro skrenemo s poti. Zato smo se odločili, da postavimo spletni portal, na katerem bomo bralce izobraževali o dobrih navadah ter jih motivirali, da se držijo zastavljenih ciljev.

Na portalu bomo pisali predvsem o športnih aktivnostih ter o zdravi prehrani, saj gre za osnovna stebra, ki posamezniku omogočata zdravo življenje in s tem tudi dobro počutje. Prepričani smo, da s svojimi nasveti in izkušnjami lahko marsikomu pomagamo in mu izboljšamo kakovost življenja.

Če nam pri naši misiji želite pomagati, bomo veseli, če prispevke delite prek socialnih omrežij. Prav tako vas spodbujamo, da prispevke komentirate, morda dodate tudi svojo izkušnjo ali dodaten nasvet. Skratka, veseli bomo kakršnega koli aktivnega sodelovanja, pa tudi predlogov, pohvala in konstruktivnih kritik.

Aerobno Aktivno Društvo