Športna prehrana Science In Sport

Zakaj izbrati Science In Sport?

Športna prehrana

Zmogljivost športnika med aktivnostjo je odvisna od energijski zalog med samo vadbo in sposobnosti regeneracije organizma po naporu. Pri tem so lahko v veliko pomoč izdelki blagovne znamke Science In Sport, ki na področju športne prehrane velja za eno od vodilnih.

Ker so rekreativcem in vrhunskim športnikom danes na voljo različni prehranski dodatki, je izbira tovrstnih izdelkov vse prej kot enostavna. Na tem mestu vam bomo odgovorili na vprašanje, zakaj izbrati izdelke Science In Sport, ki so vam na voljo tudi v ponudbi specializirane športne trgovine Extreme Vital.

Science In Sport – ko znanost premika meje zmogljivosti

Science In Sport je ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk športne prehrane, ki rekreativnim in vrhunskim športnikom zagotavlja optimalne rešitve glede prehranskih potreb po energiji, hidraciji in hitrejši regeneraciji.

Zaradi več razlogov je jasno, da je Science In Sport zaupanja vredna blagovna znamka:

  • Vsi izdelki Science In Sport so rezultat številnih raziskav, inovacij in vrhunskega znanja na področju športne prehrane. Zato ne premikajo le meje znanosti v športni prehrani, ampak resnično vplivajo na uspešnost pri športni vadbi.
Energijske ploščice Science In Sport Go Energy Bar Mini - 30x 40g
Energijske ploščice Science In Sport Go Energy Bar Mini (Extremevital.com)
  • Blagovna znamka Science In Sport vse od leta 1992 spremlja mnoge vrhunske športnike, udeležence olimpijskih iger in svetovne rekorderje. Njihove izdelke uporabljajo športniki v praktično vseh športnih panogah, od kolesarjev in tekačev do plavalcev, sedmerobojcev in mnogo drugih. Blagovna znamka spremlja več kot 150 profesionalnih nogometnih klubov in je uspešen partner več športnih zvez po vsem svetu.
  • Science In Sport zelo dobro razume naravo vzdržljivostnega športa in s tem tudi potrebe organizma po zagotavljanju energijskih zalog. V kombinaciji s povratnimi informacijami vrhunskih športnikov so to zagotovo izdelki, ki jim lahko popolnoma zaupate in s pomočjo katerih boste dosegali še boljše rezultate.

Ponudba športne prehrane Science In Sport

Eden ključnih razlogov, zakaj izbrati Science In Sport, je tudi njihova pestra ponudba izdelkov, ki so primerni za uživanje pred, med in po vadbi. Z njimi boste v najboljši meri poskrbeli za energijske zaloge med vadbo in hitrejšo regeneracijo po vadbi.

V pestri ponudbi, ki je na voljo pri Extreme Vital, ne spreglejte naslednjih izdelkov:

  • Energijske ploščice: SIS energijske ploščice imajo visoko vsebnost ogljikovih hidratov in so primerne za srednje intenzivne napore. Na voljo so v več okusih, kot so banana, borovnica, čokolada, jagoda in tiramisu, zato bodo brez težav zadovoljile različne okuse.
Izotonični geli Science In Sport Go Isotonic Gel - 30x 60ml
Izotonični geli Science In Sport Go Isotonic Gel (Extremevital.com)
  • Izotonični geli: SIS Go Isotonic Gel je prvi izotonični gel na svetu, ki je hitro prebavljiv in zato hitro zagotovi ogljikove hidrate, ko jih najbolj potrebujete. Izotonični geli so na voljo v različnih okusih (jabolko, limona in limeta, pomaranča, tropsko sadje), za čim boljši rezultat pa jih je priporočljivo zaužiti na 20 minut, brez dodatnih napitkov.
  • Energijski geli z dodatkom kofeina: S temi energijskimi geli boste dobili zadostno količino lažje prebavljivih ogljikovih hidratov, kar bo izboljšalo vašo fizično in psihično zmogljivost. En gel vsebuje 75 mg kofeina in je namenjen zaužitju pred vadbo.
  • Šumeče tablete: Nizkokalorične šumeče tablete z visoko vsebnostjo elektrolitov poskrbijo za optimalno hidracijo med treningom ali tekmovanjem. Njihova uporaba je izjemno preprosta, saj jih enostavno raztopite v bidonu z vodo.
  • Hidracijski napitki: Hidracijski napitki vsebujejo mešanico prebavljivih ogljikovih hidratov in elektrolitov, zato so najboljši način zagotavljanja energije in optimalne hidracije med vadbo. Napitek je v obliki praška, ki ga raztopite v vodi.
Hidracijski in regeneracijski napitki Science In Sport
Hidracijski in regeneracijski napitki Science In Sport (Extremevital.com)
  • Regeneracijski napitki: Počitek je eden najbolj zapostavljenih vidikov športne vadbe. S tem namenom je SIS oblikoval regeneracijski napitek, ki vsebuje popolno mešanico lahko prebavljivih ogljikovih hidratov, proteinov, elektrolitov, vitaminov in mineralov, zato se boste z njim učinkovito regenerirali po napornem treningu.

Več kot očitno je, da vam Science In Sport zagotavlja popoln nabor različnih izdelkov, s katerimi boste izboljšali uspešnost v kateri koli športni panogi. Z njimi boste z lahkoto premikali meje svojih zmogljivosti, hkrati pa poskrbeli za popolno regeneracijo po napornem treningu.