Kolesarska trgovina Extreme Vital

Kje kupiti kolo in kolesarsko opremo?

Kolesarjenje

Nakup kolesa je več kot le pridobitev prevoznega sredstva. Kolo je namreč preplet funkcionalnosti in užitka, ki nas popelje daleč prek meja vsakdanjega. Ne glede na to, ali se podajate na hitro vožnjo do službe, adrenalinski spust po gorskem pobočju ali pa želite preprosto uživati na svežem zraku med nedeljskim izletom, je kolo neprecenljiv sopotnik, ki vam omogoča svobodo ter poskrbi za zdravje in dobro počutje.

Obstaja široka paleta vrst koles – od cestnih, gorskih, treking, mestnih pa vse do električnih koles, vsaka z namenom in prednostmi za določen slog vožnje. Pri izbiri kolesa pa moramo biti pozorni na več vidikov. Poleg tega, kje nameravamo voziti, je ključno tudi, da izberemo pravo velikost kolesa. Optimalna izbira namreč vpliva na udobje med vožnjo ter preprečuje morebitno nelagodje ali celo poškodbe. Ne smemo zanemariti niti izbire ustreznih komponent in opreme, zato bo najbolje kolo kupiti v specializirani kolesarski trgovini.

Zakaj nakup v specializirani kolesarski trgovini?

V specializirani trgovini s celotno opremo za kolesarjenje boste deležni strokovnega svetovanja, kjer vam bodo s pomočjo znanja in izkušenj pomagali izbrati pravo kolo, ustrezno velikost ter opremo. S pravilno izbiro boste lahko uživali v vožnji in se izognili morebitnim težavam ali neugodjem med kolesarjenjem.

Moško gorsko električno kolo Specialized Turbo Tero X 4.0 (2024)
Moško gorsko električno kolo Specialized Turbo Tero X 4.0 (Extremevital.com)

Kolesarska trgovina vam prav tako ponuja možnost preizkusiti kolo in ga prilagoditi vašim potrebam, kar je ključno za optimalno kolesarsko izkušnjo. Skratka, pri nakupu kolesa v specializirani trgovini se prepričate, da pridobite ne le prevozno sredstvo, temveč tudi zanesljivega spremljevalca na kolesarskih poteh, ki vam bo omogočil uživanje in dobro počutje na vsakem kilometru.

Kam po novo kolo in kolesarsko opremo?

Nakup kolesa predstavlja določen strošek, ki pa se ob ustrezni izbiri in ustreznem ravnanju porazgubi skozi leta, ko nam odlično služi. V tem pogledu morda nakup rabljenega kolesa ne bo najboljša poteza. Da bi izbrali optimalno kolo za svoje potrebe in glede na proračun, se bo najbolje odpraviti v specializirano trgovino s kolesi, kot je kolesarska trgovina Extreme Vital.

Omenjeno trgovino lahko fizično obiščete na več lokacijah, in sicer na naslednjih:

 • Škofja loka (Puštal 101),
 • BTC Ljubljana (Španska ulica 7, Dvorana Millenium),
 • Ljubljana (Tržaška 124),
 • Radovljica (Gorenjska cesta 41),
 • Maribor (Pohorska ulica 60).

Lahko pa vsa kolesa in opremo zanje preverite tudi na spletu, kjer vam je na voljo spletna trgovina Extreme Vital. Tam boste našli tudi podrobne opise izdelkov, ki vam bodo pri izbiri zagotovo prišli še kako prav.

Extreme Vital: vse na enem mestu

Extreme Vital ponuja celoten spekter koles, prilagojenih različnim stilom vožnje. Ne glede na to, ali ste ljubitelj adrenalinskega spusta po gorskem terenu, navdušenec nad cestnimi hitrostmi ali pa želite raziskovati neokrnjene steze s treking kolesom, boste v omenjeni kolesarski trgovini zagotovo našli kolo, ki bo odražalo vašo strast in izpolnilo vaše zahteve.

Ženski cestni kolesarski čevlji Specialized Torch 3 Road (2023)
Ženski cestni kolesarski čevlji Specialized Torch 3 Road (Extremevital.com)

Poleg koles različnih vrst je Extreme Vital tudi pravi kraj za izbiro opreme in dodatkov, ki bodo vašo kolesarsko izkušnjo naredili popolno. Trgovina ponuja širok izbor kolesarskih čevljev, oblačil in zaščitne opreme, ki bo poskrbela za varnost med vožnjo. Hkrati pa boste v našli tudi kakovostno kolesarsko opremo, kot so sedeži, čelade, svetilke in nosilci za bidone ter prehranske dodatke za nekoliko resnejše kolesarje.

Energijski geli High5 EnergyGel – 32 ml
Energijski geli High5 EnergyGel – 32 ml / 1+1 gratis (Extremevital.com)

Extreme Vital se ne ustavi zgolj pri prodaji kolesarske opreme, temveč strankam nudi tudi strokovno svetovanje, prilagajanje kolesa ter nasvete za vzdrževanje in popravila. V tej trgovini se ne zgolj opremite s kolesarsko opremo, temveč vstopite v svet strasti do kolesarjenja, kjer se vaše potrebe in želje uresničijo na vsakem koraku.

Katero kolo bo pravo zame?

V trgovini Extreme Vital je na voljo bogat izbor koles različnih vrst, ki so prilagojena širokemu spektru potreb in želja kolesarjev:

 • Gorska kolesa: Idealna za avanturiste, ki se podajajo v neokrnjeno naravo. Ta kolesa se odlikujejo z robustno zasnovo, vzdržljivimi pnevmatikami in posebnimi vzmetnimi vilicami, ki omogočajo vožnjo po zahtevnih terenih.
Žensko gorsko kolo Specialized Status 160 (2023)
Žensko gorsko kolo Specialized Status 160 (Extremevital.com)
 • Gravel kolesa: Namenjena tistim, ki želijo raziskovati različne površine – od asfalta do makadama. Ta kolesa združujejo vsestranskost terena z udobjem cestnega kolesa in so odlična izbira za tiste, ki obožujejo raznolike vožnje.
 • Mestna kolesa: Prilagojena urbanim okoljem ponujajo udobno in enostavno vožnjo po mestnih ulicah. Namenjena so vsem, ki se želijo udobno prevažati po mestu, opravljati vsakodnevne obveznosti ali preprosto uživati v elegantni vožnji.
 • Cestna kolesa: Zasnovana za hitrost in učinkovitost so cestna kolesa prava izbira za tiste, ki se radi podajo na dolge vožnje po asfaltnih cestah. Ta kolesa so opremljena s tankimi pnevmatikami in lahkim okvirjem za optimalno zmogljivost.
Moško cestno kolo Specialized Allez E5 Elite (2023)
Moško cestno kolo Specialized Allez E5 Elite (Extremevital.com)
 • Otroška kolesa: Starši z otroki lahko izbirajo med različnimi modeli in velikostmi koles, ki so prilagojeni njihovi starosti in velikosti. Varnost in udobje sta pri teh kolesih na prvem mestu.
 • Poganjalci: Prvi metri v kolesarjenju za najmlajše. Poganjalci so brez pedal in pomagajo otrokom razviti ravnotežje ter koordinacijo, preden preidejo na pravo kolo. Na izbiro je kar nekaj različnih poganjalcev za različne starosti otrok. Izberite najbolj prilagodljivega.
Otroški poganjalec Early Rider Big Foot 12" (2023)
Otroški poganjalec Early Rider Big Foot 12″ (Extremevital.com)
 • BMX kolesa: Kolesa za vožnjo na rampah, poligonih in skakalnicah. BMX kolesa so za tiste, ki obožujejo akrobatske trike in adrenalinske skoke.
 • Električna kolesa: Nudijo dodaten električni pogon, kar olajša premagovanje razdalj in vzponov. Primeren izbor za vse, ki želijo lažje premagati daljše razdalje ali se voziti brez napora. Električna kolesa so na voljo tako za odrasle kot za otroke.

Kot vidite, je v kolesarski trgovini Extreme Vital na voljo vse, kar si v kolesarskem svetu lahko zamislite. Oglejte si zares pestro ponudbo in izberite svojega favorita, s katerim bosta skupaj premagovala kilometre, raziskovala neokrnjene naravne kotičke ali se zabavala po mestnih ulicah.